A gyerekeknek jár a csoda!

A gyerekeknek jár a csoda!

Az adventi időszak jeles eseményeit ünnepeltük az óvodában az elmúlt napokban.

Az adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása évek óta úgy történik nálunk, hogy a csoportok kijönnek az aulába, gyertyát gyújtunk és énekelünk. Ebben az évben a csoportok külön-külön vonultak ki a koszorúhoz, minden hétfőn 11 és 12 óra között.

Nyitnikék Óvoda kontra Covid 1.1.

Nyitnikék Óvoda kontra Covid 1.1.

Az első sikeres csatát megvívtuk a coviddal szemben, a szeptemberi óvodakezdés, beszoktatás eredményesen alakult.

Gyakorlatilag a hét csoportból csak egy kezdte az évet változatlan gyereklétszámmal, összetétellel, a többi hat csoport fogadott új gyerekeket.

GY.I.K.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek kell óvodába járnia? Mit kell tudni az óvodáról? Hány gyerek van egy csoportban? Vegyes vagy tiszta életkorú csoportok vannak? Mit csinálnak a gyerekek az óvodában? Kell-e aludni az óvodában? Milyen programok vannak év közben? Mi a helyzet az étkezéssel?

Segítség a Nyitnikék Óvodába való beíratozáshoz

Pillangó hatás - Szén-monoxid az Oviban

Már az óvodások is tudják, hogy milyen veszélyei vannak a szén-monoxidnak. Tudják hogy lehet felismerni, mit kell tenni, és baj esetén kit kell hívni!

Vöröskereszt kisfilm

Óvoda a korona idején

Március 17-én a fenntartó döntése alapján óvodánk becsukta kapuit. Sokkolt minket is ez a vírus dolog, olyan érzés, mintha megállt volna a Föld. Aztán szépen lassan újra forogni kezdett, és mi felvettük a ritmusát.

Addig is, míg újra benépesül az épület, álljon itt egy mese Turucz Andi óvó néni tollából.