Tájékoztató és nyílt nap a Nyitnikék Oviban

Tájékoztató és nyílt nap a Nyitnikék Oviban

2022.04.12-én 17 órától a szülők részére tartunk tájékoztatót az óvodai életről. Erre az eseményre, kérjük, ne hozzák gyermekeiket!

2022.04.20-án 9-10 óráig nyílt napot tartunk, melyen a gyerekekkel együtt megnézhetik a csoportokat, óvó néniket, dajka néniket, az óvodát.

GY.I.K.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek kell óvodába járnia? Mit kell tudni az óvodáról? Hány gyerek van egy csoportban? Vegyes vagy tiszta életkorú csoportok vannak? Mit csinálnak a gyerekek az óvodában? Kell-e aludni az óvodában? Milyen programok vannak év közben? Mi a helyzet az étkezéssel?

Segítség a Nyitnikék Óvodába való beíratozáshoz

Művész Szülők

Művész Szülők

MűvészSzülők sorozatunk harmadik kiállítója egy fonalvarázsló nagyszülő.

Mili és Marci nagymamája az unokáinak készített kötött és horgolt állatfigurákat, mesehősöket, ezeket állítottuk ki az óvoda aulájában.

Művész Szülők

Mili nagymamája nyugdíjba vonulása után kezdett el igazán sok időt tölteni a horgolással és kötéssel.

Autodidakta módon tanulta meg elkészíteni a kiállított kis csodákat. Az volt a célja, hogy a családnak, de főleg az unokáknak gyönyörű sapkákat, ruhákat és játékokat készítsen.

„Nyitni-kék” a tenger alatt is!

Óvodánk pedagógiai programja a „Nyitni-kék a világra”, mely ajtót nyit a világ, a természet megismerésére, megtapasztalására a gyermekek számára élményszerűen.

A természet „Zöld ünnepeinek” sorában a Víz Világnapja az egyik legfontosabb és legsokrétűbben feldolgozható, és a gyermekek közelébe hozható ünnep. Így idén, nagyban gondolkodtunk!