Hírek

Nyitnikék Óvoda kontra Covid 1.1.

Nyitnikék Óvoda kontra Covid 1.1.

Az első sikeres csatát megvívtuk a coviddal szemben, a szeptemberi óvodakezdés, beszoktatás eredményesen alakult.

Gyakorlatilag a hét csoportból csak egy kezdte az évet változatlan gyereklétszámmal, összetétellel, a többi hat csoport fogadott új gyerekeket.

GY.I.K.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek kell óvodába járnia? Mit kell tudni az óvodáról? Hány gyerek van egy csoportban? Vegyes vagy tiszta életkorú csoportok vannak? Mit csinálnak a gyerekek az óvodában? Kell-e aludni az óvodában? Milyen programok vannak év közben? Mi a helyzet az étkezéssel?

Segítség a Nyitnikék Óvodába való beíratozáshoz

Rajtunk már nem múlik!

Rajtunk már nem múlik!

Minket aztán senki ne vádoljon, hogy nem tettük meg, amit a tavasz megkövetel!

Hétfőn Mohácsról idetévedt busókat vetettünk be a tél elleni harcba, csütörtökön pedig elégettük a betegséggel, bajokkal, hideggel, bánattal, félelmekkel teli kiszebábjainkat.

Egészséghét

Egészséghét

Minden év januárjának egy hetét arra szánjuk, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteket kellő intenzitással adjuk át a gyerekeknek. Idén a január 13-17ig tartó időszakot választottuk ki erre a projektre.

Jeles napok ősszel

Jeles napok ősszel

Októberbe kanyarodva a naptár három jeles napot is mutat, kezdve a Népmese napjával, amely szeptember 30-án van, folytatva a Zene világnapjával elsején, majd 4-én az Állatok napja zárja a sort.

Ovi-zsaru program a Nyitnikék Óvodában

Ovi-zsaru program a Nyitnikék Óvodában

Az Ovi-Zsaru program egy, az óvodás korosztály számára írt bűnmegelőzési program. A program elsődleges célja, hogy az óvodáskorú gyermekek biztonságérzetét segítse, erősítse. Ez évben az óvoda nagycsoportos gyermekeit vontuk be a programba.