Hírek

Varázspálca díj

Varázspálca díj

Örömmel értesültünk arról, hogy Szentkútiné Kálmán Erzsébet, a Törökbálinti Nyitnikék óvoda nyugalmazott óvónője is a díjazottak között van, akinek ezúton is gratulálunk. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a kedves szülőket tájékoztassuk arról, hogy a Nyitnikék Óvodában milyen fontos feladatellátás folyik az érintett gyermekek érdekében.

Művész Szülők

Művész Szülők

MűvészSzülők sorozatunk negyedik kiállítója Ferencz-Balázs Nikolett, aki amikor éppen nem a lányait terelgeti, akkor magyar nyelvet és irodalmat tanít középiskolában.

Az agyagedények megvásárlásával az óvoda alapítványát támogatják!

Tájékoztató és nyílt nap a Nyitnikék Oviban

Tájékoztató és nyílt nap a Nyitnikék Oviban

2022.04.12-én 17 órától a szülők részére tartunk tájékoztatót az óvodai életről. Erre az eseményre, kérjük, ne hozzák gyermekeiket!

2022.04.20-án 9-10 óráig nyílt napot tartunk, melyen a gyerekekkel együtt megnézhetik a csoportokat, óvó néniket, dajka néniket, az óvodát.

GY.I.K.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek kell óvodába járnia? Mit kell tudni az óvodáról? Hány gyerek van egy csoportban? Vegyes vagy tiszta életkorú csoportok vannak? Mit csinálnak a gyerekek az óvodában? Kell-e aludni az óvodában? Milyen programok vannak év közben? Mi a helyzet az étkezéssel?

Segítség a Nyitnikék Óvodába való beíratozáshoz

Művész Szülők

Művész Szülők

MűvészSzülők sorozatunk harmadik kiállítója egy fonalvarázsló nagyszülő.

Mili és Marci nagymamája az unokáinak készített kötött és horgolt állatfigurákat, mesehősöket, ezeket állítottuk ki az óvoda aulájában.

Művész Szülők

Művész Szülők

Hagyományteremtő szándékkal nyitottuk meg óvodánk kapuját olyan szülők előtt, akik szabadidejükben alkotnak, létrehoznak valamit.

Második tárlatunk Bobák Ágnes varrásait mutatja be, aki eredeti szakmáját tekintve tanító, angol nyelv és drámatanár.