Hírek

GY.I.K.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek kell óvodába járnia? Mit kell tudni az óvodáról? Hány gyerek van egy csoportban? Vegyes vagy tiszta életkorú csoportok vannak? Mit csinálnak a gyerekek az óvodában? Kell-e aludni az óvodában? Milyen programok vannak év közben? Mi a helyzet az étkezéssel?

Segítség a Nyitnikék Óvodába való beíratozáshoz

Rajtunk már nem múlik!

Rajtunk már nem múlik!

Minket aztán senki ne vádoljon, hogy nem tettük meg, amit a tavasz megkövetel!

Hétfőn Mohácsról idetévedt busókat vetettünk be a tél elleni harcba, csütörtökön pedig elégettük a betegséggel, bajokkal, hideggel, bánattal, félelmekkel teli kiszebábjainkat.

Egészséghét

Egészséghét

Minden év januárjának egy hetét arra szánjuk, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteket kellő intenzitással adjuk át a gyerekeknek. Idén a január 13-17ig tartó időszakot választottuk ki erre a projektre.

Jeles napok ősszel

Jeles napok ősszel

Októberbe kanyarodva a naptár három jeles napot is mutat, kezdve a Népmese napjával, amely szeptember 30-án van, folytatva a Zene világnapjával elsején, majd 4-én az Állatok napja zárja a sort.

Ovi-zsaru program a Nyitnikék Óvodában

Ovi-zsaru program a Nyitnikék Óvodában

Az Ovi-Zsaru program egy, az óvodás korosztály számára írt bűnmegelőzési program. A program elsődleges célja, hogy az óvodáskorú gyermekek biztonságérzetét segítse, erősítse. Ez évben az óvoda nagycsoportos gyermekeit vontuk be a programba.

Aranyszőrű bárány

Aranyszőrű bárány

Idén a Nyuszi nemcsak tojásokat hozott a gyerekeknek az óvodába, hanem egy mesét is.

Követve az elvárt trendet, interaktívvá tettük a színdarabot, a főszereplő bárányt, a nyájat és a szomorú királylányt is egy-egy óvodásunk játszotta el.