Galéria

Ovi-zsaru fényképalbum

Ovi-zsaru fényképalbum

A záró foglalkozásra a PMRFK Érdi Rendőrkapitányság. munkatársai közlekedési pályát állítottak fel, ahol a gyakorlatban is kipróbálhatták a gyermekek a témán belüli ismereteiket. A foglalkozás végén minden gyermek egy kerékpáros igazolványt kapott.

Húsvéti szomszédolás

Húsvéti szomszédolás

A generációk találkozása programsorozat részeként ma vendégségben jártunk a szemközti Olajág otthonban. Húsvét apropóján érkezett a meghívás és nem is egy meglepetés várt minket!

Vittünk mi is ajándékot, tulipános tavaszi díszt papírból.

Posztolj verset az utcára!

Posztolj verset az utcára!

Olyanok vagyunk, mint egy lassan terjedő járvány . Először csak az óvoda utcáját fertőztük meg, a saját kerítésünket szórtuk tele versbacilusokkal. Ezután átsétáltunk az idősek otthonához, és ott is poématámadást intéztünk a szellemi immunrendszer ellen. Végezetül kiterjesztettük a kört, és a gyerekek (remélhetőleg minél többen) hazavittek egy-egy szórólapot, hogy szomszédjuk postaládájába dobják, és végső csapást indítsanak a magyar költészet nevében.

Hát így történt, hogy van egy klassz biciklipályánk!

Hát így történt, hogy van egy klassz biciklipályánk!

Talán nem is véletlenek ezek. Talán van valami mágnes, ami egy helyre vonzza a jó dolgokat. Hogy amikor ez a mágnes hatni kezd, akkor egyszer csak minden sikerül, mindenki segít. Talán úgy hívják ezt a mágnest, hogy GYEREKEK.

Föld napi családi nap a Nyitnikék Óvodában

Föld napi családi nap a Nyitnikék Óvodában

Az óvoda dolgozói egy napra akadálypályát varázsoltak az épületből, melyhez minden érkező már a kapuban megkapta a térképet. A szemfülesek észrevehették, hogy Földünk színeiben, kék és zöld ruhákban vártuk az érkezőket, és sokan közülük is csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez.